2013 summary.


Máme to tu. Silvester, posledný deň v roku! Ani som sa nenazdala ako ten rok prešiel. Musím povedať, že to bol perfektný rok. More zážitkov, nové priateľstvá, nové skúsenosti. Bola som na úžasnej dovolenke v Čechách, v tábore s perfektnými ľuďmi, na plaveckom kempe, kde som dostala veľa nových rád, prežila som perfektnú jar, leto, jeseň zimu, fotila som, poslala som svoje výrobky do Číny, zanedbávala pekné obliekanie, piekla tortu pre najkamošku, bola som dvakrát na plese, začala vyrábať náramky a náhrdelníky pre Selenators a založila si malú galériu. Naučila som sa poriadkumilovnosti a na Vianoce som vyupratovala celý dom a napiekla. Koncom októbra nastal malinký zlomový bodík v mojom živote. Založila som si tento blog. Začali sa mi páčiť sukne, dokonca som si jednu aj obľúbila, cez Vianoce som sa predjedla koláčov a začala pridávať pravidelné príspevky. V novom roku sa chystám na svoju prvú chatu, povedala som si, že si nakúpim asi 100 sukní a svetrov, začnem používať rúže, budem pravidelne blogovať, nebudem zanedbávať školu (ako keby som ju niekedy zanedbávala), budem poctivo trénovať, schudnem 3 kilá a budem sa viac usmievať. K šťastiu mi chýba už len malinký pomocník-tablet, aby som si svoje predsavzatia aj plnila. Mám ešte jednu maličkú túžbu a tou je strojček na cestoviny. (prečo, to sa dozviete neskôr). Ináč by som vám chcela popriať všetko dobré do nového roku, hlavne veľa šťastia, zdravia, lásky, splnených túžob a tak.
A v tento pekný deň má moja spolužiačka, blogerka Lucy sladkých 15!!! Ešte raz ti teda želám všetko naj naj najlepšie. :)
A teraz hor sa do Silvestrovania!! :)


photos by me 

Kto som?


Po prvých šiestich príspevkoch by sa hádam aj patrilo povedať niečo o sebe. Nemôžem len tak cľáchtať (to je pekné slovo) dva na tri, a ani nepovedať kto som a čo tu hľadám.
Volám sa Betka- prezývka Bebaty. Dala som si ju sama a nikto ma tak nevolá. Pod týmto menom som sa zaregistrovala na tejto úžasnej stránke plnej handmade dizajnu. A odvtedy ho používam.
Bývam v malom mestečku na Orave a chodím na gympel. Hrám na klavíri, plávam a rada robím hocijaké tvorivé činnosti. Väčšinu času sa venujem výrobe náušníc a rôznych blbostí. Mám ich doma už poriadnu kopu! Taktiež rada kreslím, aj keď mi to moc nejde. Rada športujem a som neskutočne lenivá. Milujem teplé kakao, čaj s medom, zmrzlinu, ovocie (to je jedno aké!) a všetko čo je dobré. Milujem módu a neviem sa obliekať. V skrini mám kopec zbytočností a to, čo by som potrebovala mi v nej chýba. Rada sledujem  blogerky a youtuberky a nemaľujem sa (divné že?). Spomenula som, že idem mať 14? :) Milujem sneh, zimu, Vianoce, jar, lúky, kvety, jeseň, lístie, leto a more. Som to ja a som tu, aby som vám priblížila môj život.





 Naša dovolenka v Čechách...








Mojim vzorom je v poslednej dobe Bethany Mota. Úžasné dievča z Californie, ktoré má rado módu, je šibnuté a dáva svoje videá na youtube. Je slávna, má vlastnú módnu kolekciu a všetci ju zbožňujú. K tomu je však múdra a zábavná, vie čo robí, všetko má pointu :) jej YOUTUBE channel.


S kamarátkou Lucy sa chystáme na našu vlastnú malú kolekciu. Začať by sme mali už zajtra a potešiť by sme mali hlavne fanúšikov Seleny, ale aj ostatných. Sú to vlastne náhrdelníky a náramok :) Ak by ste mali záujem, napíšte.



Toľko o mne na dnes :) Chceli by ste ešte niečo vedieť? Opýtajte sa...